Panna cotta met rood fruit
IngrediŽnten voor 4 personen:
1,5 deciliter melk
1,5 deciliter slagroom
250 gemengd roodfruit
50 gram lichte bruine basterdsuiker
60 gram poedersuiker
2 blaadjes gelatine
Ĺ vanillestokje
Materialen:
Kleine glaasjes

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: minimaal 120 minuten

Bereidingswijze:
Verwarm de melk, de room met de bruine suiker, de vanille en laat 5 minuten op zacht vuur tegen de kook aan staan. Week de gelatine intussen in koud water en los deze vervolgens op in het mengsel van room en melk. Verwijder het vanillestokje. Vul de glaasjes voor tweederde met het mengsel en zet minstens 2 uur koud weg. Los de poedersuiker op in wat water in een pan op zacht vuur en voeg dan het fruit toe. Laat het in 1 ŗ 2 minuten tot een lichte compote inkoken. Zet weg en laat afkoelen. Schep het afgekoelde rode fruit op de panna cotta.