Warme druiventaart uit de oven
IngrediŽnten voor 6 personen:
3 eieren
75 gram witte basterdsuiker
75 gram bloem
75 milliliter melk
250 gram pitloze druiven
Boter (voor invetten taartvorm)
Poedersuiker
Materialen:
Lage taartvorm van 24 centimeter doorsnede, staafmixer, mengkom

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Oventijd: 45 minuten

Bereidingswijze:
Oven voorverwarmen op 175 graden. De druiven wassen en doormidden snijden. In mengkom eieren met suiker luchtig en schuimig kloppen. Bloem, mespunt zout en melk toevoegen en tot dun beslag kloppen. Beslag in ingevette taartvorm schenken en druiven erover verdelen. Zet de taart in het midden van de oven en bak in 45 minuten gaar. Taart iets laten afkoelen en bestrooien met poedersuiker. In punten snijden en over borden verdelen.

Tip:
Lekker met een bolletje ijs.