Winters yoghurtdessert
IngrediŽnten voor 3 personen:
150 gram diepvries frambozen
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels suiker
40 gram ontbijtkoek
450-500 milliliter magere yoghurt
1 zakje vanillesuiker
Materialen:
IJscoupeglazen

Tijd:
Ontdooitijd: minimaal 30 minuten
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten

Bereidingswijze:
Laat de frambozen ontdooien. Houdt een aantal frambozen apart voor garnering. Meng de rest van de frambozen met het citroensap en 1 eetlepel suiker. Verkruimel de ontbijtkoek. Meng de yoghurt met 2 eetlepels suiker en de vanillesuiker. Verdeel ĺ van de ontbijtkoek over 3 ijscoupeglazen. Leg de gesuikerde frambozen erop en verdeel de yoghurt eroverheen. Versier met de rest van de frambozen en de ontbijtkoek.