Bladerdeeghapje met serranoham
IngrediŽnten voor ongeveer 40-45 personen:
6 plakjes roomboter bladerdeeg
6 plakken serranoham
1 bakje verse groene pesto
Geraspte kaas
Olijfolie
Materiaal:
Bakpapier

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Wachttijd: 60 minuten
Oventijd: 10-12 minuten

Bereidingswijze:
Laat het bladerdeeg ontdooien. Bestrijk de plakken dun met pesto. Leg de plakken ham erop en strooi een dun laagje kaas erop. Rol het deeg strak op en plak het randje dicht met wat water. Leg de rolletjes minimaal een uur in de koelkast. Verwarm de oven voor op 225 graden. Snijd de rolletjes in plakjes en leg deze plat op een bakblik met bakpapier. Bestrijk ze dun met wat olijfolie en bestrooi met wat geraspte kaas. Bak de bladerdeeghapjes tot ze goudbruin zijn.