Bruschetta met gerookte zalm en kruidenkaas
IngrediŽnten voor ongeveer 30 personen:
1 wit stokbrood (bij de bakker)
200 gram zachte kruidenkaas (b.v. Philadelphia)
3 eetlepels kappertjes
Knoflookolie*

*of olijfolie mengen met verse knoflook
Materiaal:
Kwastje, bakpapier

Tijd:
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Griltijd: 10 minuten

Bereidingswijze:
Snijd het stokbrood in gelijke sneetjes (of laat de bakker het stokbrood snijden). Leg de sneetjes stokbrood op een rooster met bakpapier. Smeer de sneetjes stokbrood in met knoflookolie en zet ze onder de gril totdat het stokbrood krokant is. Laat de sneetjes stokbrood even iets afkoelen. Besmeer de sneetjes stokbrood met kruidenkaas, beleg ze met zalm en garneer met kappertjes.