Bruschetta met filet americain, bieslook en ui
IngrediŽnten voor ongeveer 30 personen:
1 wit stokbrood (bij de bakker)
1 bakje verse filet american (bij de slager)
1 ui
Knoflookolie*
Verse bieslook
Zout en peper

*of olijfolie mengen met verse knoflook
Materiaal:
Kwastje, bakpapier, schaar

Tijd:
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Griltijd: 5 minuten

Bereidingswijze:
Snijd het stokbrood in gelijke sneetjes (of laat de bakker het stokbrood snijden). Leg de sneetjes stokbrood op een rooster met bakpapier. Smeer de sneetjes stokbrood in met knoflookolie en zet ze onder de gril totdat het stokbrood krokant is. Pel en snipper de ui fijn. Was het bieslook en knip het bieslook in kleine stukjes. Laat de sneetjes stokbrood even iets afkoelen. Besmeer de sneetjes stokbrood met filet americain en garneer met ui en bieslook.