Tortilladriehoekjes met guacamole en filet americain
IngrediŽnten:
1 rijpe avocado
125 milliliter zure room
1 bakje filet americain
1 eetlepel citroensap
1 geperst teentje knoflook
1 zak tortillachips
1 zakje pijnboompitten
Zout en peper
Materiaal:
Kom, 2 theelepels, staafmixer, koekenpan

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten

Bereidingswijze:
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Halveer 1 rijpe avocado en schep het vruchtvlees uit de schil. Pureer het vruchtvlees en meng het met de zure room, citroensap, knoflook, zout en peper. Bestrijk de tortillachips licht met de guacamole en leg hierop met behulp van 2 theelepels een bolletje filet american. Strooi een beetje zout en peper erover. Garneer met geroosterde pijnboompitten.

Tip:
De hapjes niet te lang laten liggen, want dan worden de tortillachips zacht.