Bladerdeeghapje
IngrediŽnten :
Roomboter bladerdeegplakjes
Geraspte kaas
Een scheutje melk
Materiaal:
Kwast, uitsteekvormpjes, bakpapier

Tijd:
Bereidingstijd: 5 minuten
Oventijd: 10 minuten

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de bladerdeegplakjes ontdooien. Snijd mooie repen van het bladerdeeg of gebruik uitsteekvormpjes. Het aantal bladerdeeghapjes is afhankelijk van de grootte van de uitsteekvormpjes of de breedte van de reepjes. Leg het bladerdeeg op het bakpapier. Smeer het bladerdeeg in met een beetje melk en strooi de kaas erover. Leg het bakpapier op een rooster en zet het in de oven. Het bladerdeeg moet uitzetten, de kaas moet smelten en een beetje bruin worden.

Tip:
De kaas kun je vervangen door maanzaad of sesamzaad. Het hapje is lekker voor bij de soep.