Gevulde mini paprika's
Ingrediënten
2 rode mini paprika's
200-300 gram verse roomkaas
1-2 eetlepels crème fraîche
2 eetlepels fijngesneden peterselie
2 eetlepels fijngesneden kervel
Zout en peper
Materialen:
Cocktailprikkers, theelepel, plasticfolie

Tijd:
Bereidingstijd: 30 minuten
Koeltijd: 1-2 uur

Bereidingswijze:
Snijd aan de steelkant de kapjes van de paprika's en verwijder voorzichtig de zaadjes en zaadlijsten door middel van een theelepel. Roer de roomkaas los met de crème fraîche en breng het mengsel op smaak met zout, peper, peterselie en kervel. Vul de paprika's met het roomkaasmengsel. Duw het mengsel stevig in de paprika's. Rol de paprika's in plasticfolie en leg ze 1-2 uur in de koelkast. Snijd de paprika's daarna in dunne ringen en steek er een cocktailprikker in.