Witlof op Italiaanse wijze
IngrediŽnten voor 4 personen:
4 struikjes witlof
Ĺ rode paprika
1 citroen
1 eetlepel olijfolie
1 teentje knoflook
2 eetlepels rode pesto
3 takjes verse basilicum
Zout en peper
Materialen:
Wokpan, rasp, citruspers

Tijd:
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze:
Maak de witlof schoon en neem de bladeren van de struikjes. Snijd de paprika in kleine blokjes. Was de citroen, rasp de schil en pers de citroen uit. Verhit olie in een wok en pers de knoflook hierboven uit. Voeg de witlofbladeren, paprika, 2 eetlepels pesto, citroenrasp en sap toe en roerbak het gerecht totdat de bladeren zacht zijn. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Garneer het gerecht met blaadjes verse basilicum.