Paling met gepofte paprika
IngrediŽnten voor 6 personen:
50 gram palingfilet
1 eetlepel yoghurt
1 paprika
Een paar blaadjes rucolasla
Zout en peper
Materialen:
Amuselepels, aluminiumfolie, mengkom

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Oventijd: 30 minuten

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pof de paprika. Leg hiervoor de paprika op een flink stuk aluminiumfolie. Plaats dit een half uur in een voorverwarmde oven. Vouw vervolgens de folie dicht en laat het pakketje een half uur afkoelen buiten de oven. Verwijder de velletjes en zaadjes van de paprika onder een koude kraan. Snijd de halve paprika en de paling in kleine stukjes. Meng de paling met de yoghurt. Schep de stukjes paprika erdoor en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Leg een beetje rucola op de amuselepels en verdeel het palingmengsel over de lepels.