Zalm met augurkencrème
Ingrediënten voor 8 personen:
150 gram gerookt zalmhaasje
75 gram augurken
30 gram crème fraîche
1 eetlepel knoflookolie
1 takje dille
Blaadjes rucolasla
Zout en peper
Materialen:
Twee theelepels, amusebakjes, keukenpapier

Tijd:
Bereidingstijd: 10 minuten

Bereidingswijze:
De zalm in 8 gelijke stukken snijden. De crème fraîche opkloppen. De rucolasla aanmaken met knoflookolie en in het amusebakje leggen. De augurken droogdeppen met keukenpapier en in stukjes snijden. In ieder bakje een stukje zalm leggen. Voeg de gesneden augurk bij de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Maak met twee theelepels bolletjes van de augurkencrème en leg een bolletje op elk stukje zalm. Garneer met een takje dille.