Lolly van cranberrypaté
Ingrediënten 4 personen:
80 gram cranberrypaté
2 eetlepels gedroogd rood fruit (bij AH)
4 dikke satéprikkers
4 eetlepels cranberrysaus
Materiaal:
Amusebakjes en bordjes, schaar

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten

Bereidingswijze:
Snijd van de paté 4 stukjes van 20 gram. Draai met natte handen vier balletjes. Knip het gedroogd fruit in kleine stukjes. Rol de patébolletjes door het gedroogd fruit. Prik een satéprikker in het bolletje. Verwarm een beetje cranberrysaus en schenk de saus in de amusebakjes. Zet het amusebakje op een bordje en leg de lolly erbij. Alles direct serveren om verkleuring van de paté te voorkomen.

Tip:
Je kunt een amuselepel voorzien van een beetje cranberrysaus. Daarop een klein stukje paté en strooi daar gedroogd rood fruit over.