Gevulde gerookte zalmrolletjes
Ingrediënten voor 4-6 personen:
100 gram gerookte zalm
1 handje vol rucolasla
2 eetlepels crème fraîche
1 pakje boursin
1 handje vol bieslook fijngeknipt
Materiaal:
Amuselepels of amusebakjes met vorkjes, huishoudfolie, mengkom

Tijd:
Diepvriestijd: maximaal 1 uur
Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze:
Meng de boursin met 2 eetlepels crème fraîche en de bieslooksnippers (een beetje overlaten voor garnering) door elkaar. Leg de plakjes zalm uit en leg er wat blaadjes rucolasla op. Daarop smeer je een laag van het boursinpapje. Rol de zalm op en wikkel het rolletje in huishoudfolie en leg het niet langer dan een uur in de diepvriezer. Net voor het serveren haalt u de rolletjes zalm uit de diepvriezer en snijdt u het in kleine rondjes. Leg de zalmrolletjes op een amuselepel en bestrooi het met wat snippers bieslook.