21-05-2020

Nancy Drew: The Phantom of Venice

Het nieuwste avontuur van Nancy Drew voert haar naar het Noord-Italiaanse VenetiŽ, waar ze de politie wil helpen in een zoektocht naar gestolen artefacten.

Nancy Drew neemt je deze keer mee naar VenetiŽ, waar ze de politie helpt om criminelen te vangen die kostbare artefacten hebben gestolen.

Colin Baxter

Restaurateur Ca Nascosta

La Contessa Margherita Fauberg

Eigenaresse Ca Nascosta

Helena Berg

Crime journaliste

Enrico Tazza

Lid Machiano Crime Syndicaat

Antonio Fango

Hoofdverdachte

 

Download demo (174 MB)

 

Oplossing Demo

 

Ca Nascosta

 

Dear Nancy Welkom in VenetiŽ

Bezoek de stad voordat je aan de zaak begint. Ben zeker dat je deze dingen doet:

  1. Lees de interactieve gids van VenetiŽ.

  2. Verkleed je in een rode jurk en pruik om incognito te gaan.

  3. Introduceer jezelf aan je kamergenote, Helena Berg.

  4. Lees over relikwieŽn.

  5. Restaureer de mozaÔeken.

  6. Eet gelato (roomijs).

  7. Ga je pakketje ophalen en volg de instructies.

Als je deze taken voltooid hebt, ga dan terug naar Ca Nascosta voor je eerste opdracht.

Prudence Rutherford

 

Lees de stadsgids van VenetiŽ (taak 1). Open de garderobekast aan de rechterzijde. Trek een rode jurk aan en zet een blonde pruik op (taak 2). Bekijk de kamer en verlaat dan de kamer. Eet een bonbonnetje op de tafel als je zin hebt. Draai naar rechts en praat met Helena (taak 3). Draai je om en bekijk de werktafel in het restauratie gedeelte. Lees het relikwieŽn boek (taak 4). Lees de brief in het boek. Restaureer de 4 mozaÔeken (taak 5). Zie op de onderkant het model. Klik op de steentjes en plaats de juiste kleur steentje in de mozaÔek op de bovenkant, om het te restaureren. 

 

 

Ga via de deur aan de linkerzijde naar buiten. Ga naar beneden. Pak de brief en krijg een bankpasje. Lees de krant. Ga door de poort. Ga op de stadskaart naar Campo San Polo. Klik op het fonteintje en banken om wat euro's te vinden - zie linksboven in het scherm je portemonnee. Ga naar Rialto Market. Kijk onder het fruitstalletje voor euro's. Koop een roomijsje (taak 6)- Open de schepijsvitrine. Klik op het ijscohoorntje en schep 3 bolletjes ijs op het hoorntje. Ga op de stadskaart naar Plazza San Marco - via de rode lijn (metro). Ga eerst te voet (zwarte lijn) naar een plaats en dan via de rode lijn naar Plazza San Marco - via de gondel (blauwe lijn) gaat niet in de demo want je moet betalen. Ga de bank binnen. Gebruik het bankpasje in de automaat om je account te activeren en krijg een verrekijker en PDA handcomputer (taak 7). Loop wat door de stad tot je een telefoontje van inspecteur Fango via je PDA krijgt.

 

Einde Demo

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
NL Forum

Henk