Silvia Agterhof
Silvia Agterhof

wie?

Mijn naam is Silvia Agterhof (1979) en ik werk sinds 2006 als zelfstandig grafisch ontwerper. Na mijn grafische opleiding in 1996 heb ik gewerkt bij verschillende offsetdrukkerijen als DTP’er, calculator en orderbegeleider. Toch ging mijn liefde uit naar het ontwerpen. Nu ik sinds 2006 alleen als grafisch ontwerper werk heb ik het idee dat ik op de juiste plaats zit.

Ik probeer mijn passie voor mooie ontwerpen, papier, letters, architectuur, fotografie en drukwerk in mijn eigen ontwerpen te laten terugkomen en samen met mijn klanten een mooi product te realiseren.

Behalve het compleet ontwerpen van een huisstijl werk ik ook vanuit bestaande concepten. Het uitwerken van bestaande huisstijlen of naar idee van de klant behoort ook tot mijn werkwijze. Ik probeer voor iedereen iets bijzonders te maken en met uiterste zorg het tot een mooi eindproduct te brengen. 

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie bel gerust 023 - 55 131 74 of 06 - 21 21 8225 of mail info@silviaagterhof.nl. Bekijk ook mijn portfolio voor een indruk van mijn ontwerpen.