http://
 
 
 
 
VDW-ICT Automatisering
 
Second Opinion

Bent u niet tevreden over uw huidige ICT omgeving?
Twijfelt u aan uw interne of externe systeembeheerder?
Voorziet u problemen door groei, of juist door krimp?
Zijn uw computers verouderd en niet meer toereikend voor uw bedrijfsvoering?
Vermoedt u dat uw netwerk betrouwbaarder, efficiŽnter en goedkoper kan?
Bent u al klaar voor het nieuwe werken?
Hoopt u op een ICT oplossing die u betere mogelijkheden geeft om te ondernemen?

Dan wordt het tijd om een second opinion aan te vragen bij een specialist van VDW-ICT op het gebied van ICT middelen voor het midden en klein bedrijf.


U wilt ... zorgeloos werken

ICT mag nooit een doel op zich zijn. Het gaat er om dat uw business processen altijd en overal doorgang kunnen vinden. Dit kan verstoord worden door het uitvallen van onderdelen binnen uw ICT-systeem. Of het nu gaat om ťťn van uw werkplekken of uw server, het gevolg is dat een aantal medewerkers niet kan werken. Door gebruik te maken van de diensten van VDW-ICT kan de 'down-time' geminimaliseerd of zelfs voorkomen worden. Bovendien zal uw support behoefte afnemen. Dit gaat u zonder enige twijfel direct merken in uw portemonnee.


U wilt ... professionele ondersteuning

Dat elke ICT-infrastructuur moet worden onderhouden, is voor niemand een verrassing. Maar heeft u enig idee hoeveel tijd en geld u kwijt bent aan het operationeel houden van uw ICT-systemen? Indien u gebruik maakt van onze diensten is dit glashelder. Wij beheren uw systemen efficiŽnt en tegen een vast maandelijks bedrag. Bij VDW-ICT zorgen gekwalificeerde engineers 24 uur per dag en 7 dagen per week voor een stabiele infrastructuur. Wij grijpen in vůůrdat het fout gaat. Mocht u uiteindelijk toch nog vragen hebben dan kunt u hiermee bij onze servicedesk terecht.