Het meest belangerijke stuk materiaal is natuurlijk de fiets zelf, en in dit geval de M5 LowRacer. Hieronder te zien met volledige bepakking in het Zeeuwse landschap waar hij geboren is en op weg naar het veer van Vissingen voor een tocht naar Boulogne-sur-Mer in noord Frankrijk. Hangmattent kookspullen extra kleding alles zit erop.

Al meerdere keren heb ik de LowRacer "misbruikt" als vakantie fiets. Hoewel ik ook nog een M5 Shockproof bezit met alles erop en eraan, rijd ik het liefst op de lage buikschuiver. Ik mis de vering van de Shockproof 559 niet. Je moet natuurlijk wel op het asfalt bijven.

Aan de stoel hangen de 2 x 12.5 Ltr. LowRacer tassen van "Radical Design". Ook de tassen achter de stoel zijn van het zelfde merk,dit is helaas een model wat volgens mij niet meer in de handel is.Het mooie van deze tassen is dat je er gewoon 2 1.5 Ltr. flessen in kwijt kan zonder bidon houders. Na op de Noord Kaap te zijn aangekomen kom ik nog een voordeel tegen van deze setup. Hij is modulair. Je kan voor het laatste stuk de twee dikke tassen eraf halen, Om vervolgens zonder slaapzak kook spullen etc. een laatste push te maken voor de Kaap. De andere tassen laat je in de hostel achter of gewoon op de camping.