• Shortly About Us

  Het nu al beroemde en beruchte motorrace team: SuperTeam El Pollo Loco bestaande uit Stevie, The Sig, Shenkie en SuperBaker. Actief in de OW cup van de CRT gaan deze vier coureurs strijden voor de hoogste eer in de amateur wegracesport in Nederland.

  Media

  • PicsEen klein overzicht van wat actiefoto's...
  • VideosFilm geschoten tijdens evenementen...
  • NewslettersDe nieuwste nieuwsbrief en een overzicht van alle voorgaande publicaties...

  Latest News

  Voorjaarstraining 2015; het gras is groener in Spanje

  De ‪#‎EPL‬-Voorjaarstraining is ook dit jaar weer in Spanje! Dit jaar wel wat kleinschaliger maar met de steun van Steven en Frank gaat Casper de eerste rondjes van het jaar in maart in Cartagena rijden!


  Wat leuzen van de Facebook van Casper geplukt...
  Tweede dag begon ook goed, snelheid was goed en met dank aan Steven van Haren en Frank Vermeulen en de ‪#‎EPL‬ datalogger de rondetijd flink verbeterd. Helaas ging toen de elektronica stuk dus we hebben voor morgen weer wat werk. Daarna kunnen we kijken of we de snelheid nog wat verder kunnen opvoeren!

  Wat een dag! Gelukkig vanochtend vrij snel de storing gevonden en de motor weer aan de praat gekregen en hoe. Na de middag een "nieuw" achterbandje gestoken met als resultaat een 1.45.9! De snelheid is er weer! Nu hopen dat het weer morgen redelijk blijft en anders hebben we de regenbanden ook mee.

  Nog een laatste update van gisteren, de ‪#‎EPL‬-Privesessies. Door de regen (nee de screenshot is inderdaad niet van gisteren) gingen de meeste rijders s'ochtends meteen al inpakken. Gelukkig hadden wij de regenbanden mee dus de eerste sessie stonden we klaar om te vertrekken. Het was zelfs zo erg dat de eerste en de laatste sessie van de dag we de enige op de baan waren en ik dus heel de baan voor mezelf had! Daardoor mooi wat proefstarts kunnen doen en uiteindelijk op een opdrogende baan naar een 1.53 kunnen trainen. Vertrouwen met de regenbanden is dus ook goed! Ik wil ook graag Frank Vermeulen en Steven van Haren bedanken want dankzij hun hulp hebben we een behoorlijke sprong in snelheid gemaakt! Nu nog een paar dagen genieten in Javea voordat we weer terug naar Nederland gaan.

  Nog niet verveeld van het lezen? Bekijk de uitgebreide verslagen door op "Read More" te klikken

  Social Media