Wie ben ik

Guasha voor mensenGezichtsbehandeling
Guasha voor paarden
Wie ben ik?
Tarieven
Contact
Reviews

 

 

Mijn naam is Serene Annemieke Ter Horst, roepnaam Annemieke, ik ben 34 jaar en
woon in Almere Buiten. Ik woon samen met mijn vriend en 4 katten.
Ook heb ik een paard, welke staat gestald in Zeewolde.

Eind 2015 ben ik in aanraking gekomen met Guasha.
Mijn paard had door een ongelukkige beweging zijn knie op slot staan. Deze is zelf weer los gekomen. Veearts erbij gehad en die zag niets vreemds, dus hij mocht weer bereden worden. Een paar weken later kwam de osteopaat op stal en zijn knie bleek niet helemaal goed te zitten, dit terwijl er met rijden niks te merken was.
De osteopaat heeft zijn knie weer recht gezet en hem behandeld met acupunctuur.  Waarschijnlijk zijn hierdoor zoveel afvalstoffen vrij gekomen, dat zijn lichaam het niet aan kon. Hij was futloos, liep heel stijf en was chagrijnig.

Via via zijn wij in aanraking gekomen met iemand die Guasha bij paarden doet en zij dacht dat ze het probleem wel op kon oplossen.

Tijdens de eerste behandeling knapte hij al op en hij vond de behandeling heerlijk. Het heeft een paar dagen nodig gehad, elke dag knapte hij meer op en na een paar dagen was hij weer de oude en kon hij weer lekker aan de slag.
Ik stond versteld van het resultaat en wilde dit zelf ook ervaren, dus ben ik naar haar toegegaan voor een behandeling voor mijzelf. Ik heb een pijnlijke plek bij mijn schouder, welke door trok via mijn nek naar mijn hoofd wat resulteerde in regelmatig flinke hoofdpijn. Dit was niet op te lossen met massage, acupunctuur of dryneedling.

Door de Guasha behandelingen heb ik er geen last meer van.
Door een trauma heb ik erg pijnlijke voeten en enkels ook door de Guasha behandelingen zijn mijn voeten en enkels een stuk minder pijnlijk.

Begin 2017 dacht ik, ik wil dit ook kunnen en mensen en paarden helpen, daarom heb ik mij aangemeld voor de opleiding Guasha voor mens en paard bij Santai Guasha.

Inmiddels heb ik de 1,5 jaar durende opleiding tot Guasha Therapeut afgerond en heb ik ondertussen ook de cursus voor de Guasha gezichtbehandeling gevolgd.

Ik hoop veel mensen en paarden te kunnen helpen met deze krachtige therapie. 
Privacyverklaring

 Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 07/05/18